Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Paletero Bullpadel BPP21001 Vertex

-31%
899 kr
Rekommenderat pris: 1299 kr
  • Beräknad leveranstid Snabb leverans
    2-3 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av 24.se

Bevaka produktens pris

Lämna inte något hemma med Vertex Big BPP-21001-väskan från Bullpadel-katalogen för 2021. Den är en av de bästsäljare, eftersom den har stora dimensioner, är hanterbar och motståndskraftig och blir den officiella Maxi-väskan Sánchez matchning Vertex 2.

Till att börja med har den tillverkats med kvalitetsmaterial och förstärkt områdena med mest slitage för god hållbarhet. Den innehåller också termoteknik på sina sidor, med kapacitet att lagra upp till 2 paddelracket på varje sida och därmed skyddas mot temperaturer.

Å andra sidan innehåller den en ficka med ventilation i botten för att lämna smutsiga skor och undvika dålig lukt. Dessutom är huvudfacket ganska rymligt och innehåller extra utrymme för förvaring av nycklar, plånbok eller paddeltillbehör.

Slutligen, tack vare de justerbara remmarna, kan du bära den på ryggen som en ryggsäck och undvika obehag med dess vadderade skydd. Utan tvekan är Vertex-väskan en av de mest kompletta och varje år får den en oklanderlig finish så att spelarna får bästa prestanda.

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .