Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Paletero Bullpadel BPP21002 - Svart

(0)
Skriv en recension
-20%
699 kr
Rekommenderat pris: 879 kr
Frakt från 59 kr
  • Beräknad leveranstid Snabb leverans
    2-3 arbetsdagar
    Frakt från 59 kr
  • Säljs och skickas av 24.se

Bevaka produktens pris

Bullpadel racketväska Mid Delfi Brea 59,5x30x30 cm.

MID CAPACITY padel-tenis racketväska är en lätt racketväska som har en medium lagringskapacitet. Den har ett termofack för 2 racketar och ett ventilerat fack för skor och smutsiga kläder.

Håll alla dina tillhörigheter väl skyddade i den svarta BPP-21002 Mid Capacity-väskan, en av väskorna i den nya Bullpadel 2021-kollektionen. Vi definierar det som en medelstor väska som passar till spelare som duschar efter sina matcher och behöver ta med extra kläder.

Således fördelar det sitt utrymme i ett huvudfack med dubbel dragkedja, 1 på sidorna med termoteknik som är utformad för att lagra flera padelracketar och ett annat i nedre delen som gör att du kan separera och ventilera smutsiga skor samt festkläder.

Å andra sidan har alla fack breda öppningar för att nå valfritt hörn och introducera allt material på ett enkelt sätt. Den har också tillverkats med resistenta material som klarar intensiv användning.

För att avsluta har den också vadderade skydd, vilket ger oss stor komfort de dagar vi är mer belastade.

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.