Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Pikeur Brenda Ridkappa
Pikeur Brenda Ridkappa
Pikeur Brenda Ridkappa
Pikeur Brenda Ridkappa
Pikeur Brenda Ridkappa
Pikeur Brenda Ridkappa

1 / 6

Pikeur Brenda Ridkappa

3599 kr
Underbar, elegant kappa från Pikeurs Prime-kollektion. Kappan känns lätt och fluffig, vilket gör den mycket bekväm att bära, samtidigt som den har effektiv lättvikts-stoppning som håller dig varm även i de kallaste vintermånaderna. Avtagbar fuskpäls
Läs mer

Underbar, elegant kappa från Pikeurs Prime-kollektion. Kappan känns lätt och fluffig, vilket gör den mycket bekväm att bära, samtidigt som den har effektiv lättvikts-stoppning som håller dig varm även i de kallaste vintermånaderna.

Avtagbar fuskpäls på huvan låter dig variera jackans utseende. Högkvalitativt yttermaterial. Elastik vid ärmsluten. Fickorna har dragkedjor. Innerfickan har SILVERGUARD-material på insidan för att skydda mot strålning, om mobilen förvaras där.

Kappan har två dragkedjor, en på varje sida, för att tillåta ridning. Dragkedjan fram går att öppna från båda håll. Fantastiskt skön kappa som finns i begränsad upplaga.

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .