Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
PLAY120 SKATE
PLAY120 SKATE
PLAY120 SKATE
PLAY120 SKATE
PLAY120 SKATE
PLAY120 SKATE
PLAY120 SKATE
PLAY120 SKATE
PLAY120 SKATE
PLAY120 SKATE
PLAY120 SKATE

1 / 11

PLAY120 SKATE

299 kr
Truckarna passar för barn som upptäcker åkglädjen! Våra skateboardsdesigners är själva hängivna utövare. De har utformat skateboarden för barn 3-7 år, för att på ett lekfullt sätt lära sig grunderna. Vill ditt barn börjat åka skateboard? För
Läs mer

Truckarna passar för barn som upptäcker åkglädjen!


Våra skateboardsdesigners är själva hängivna utövare. De har utformat skateboarden för barn 3-7 år, för att på ett lekfullt sätt lära sig grunderna.

Vill ditt barn börjat åka skateboard? För att lära sig på ett enkelt, säkert och lekfullt sätt, passar den här symmetriska brädan truckar som är anpassade efter barnets ålder.


Produktens fördelar

Stabilitet

Truckarna och hjulen sitter långt ifrån varandra, för ökad stabilitet.

 

Enkel inlärning

Låg ståplatta som barnet enkelt skjuter framåt.

 

Glidkvalitet

Bra glidkvalitet med kullager ABEC 3.

 Hanterbarhet

Barnet lät sig svänga med mjuka bushings i PU på truckarna.

 

Enkelhet

Barnet lär sig rätt position på ståplattan med ritningar på greppet.

Teknisk information

TRUCKARNA I PLAY 120

För att anpassa till åldrarna 3-7 år, har vi ökat hjulavståndet på truckarna; ståplattan är närmare marken och du slipper "hävstångseffekten" fram och bak.

Kullager ABEC 3 som ger riktigt bra glid, och mjukare bushings för att enkelt lära sig svänga.

Det finns färdigplacerade hål för att placera truckarna på klassiskt sätt, så barnet kan använda brädan längre.

TOTAL ÅKGLÄDJE MED DENNA BRÄDA ANPASSAD FÖR BARN!

Skateboarden Play 120 har en symmetrisk form och begränsad höjd.

Truckarna och hjulen sitter långt ifrån varandra, för ökad stabilitet.

Resultatet: Brädan är närmare marken, så barn enkelt kan skjuta ifrån.

Truckar fram och bak för att hindra hävstångseffekten, och symmetrisk form för att undvika goofy eller regular stance (höger eller vänster fot fram). Denna bräda är banbrytande för barn som vill börja åka skateboard!

VAD BETYDER TERMERNA TRUCKAR, NOSE, BUSHINGS ETC.?:

Truckarna är fastskruvade på brädan vid hjulen, men även kullagren vars kvalitet börjar med Abec 1, samt bushings (bussningar) som gör så att brädan kan luta sig för att svänga.

Nose och tail betyder fram och bak på brädan.

Varför har en skateboard en fram- och bakdel? Eftersom alla inte har samma fot fram. Goofy är termen för då man sätter höger fot fram, Regular innebär att man sätter vänster fot fram.

VÅRT DESIGNERTEAM AV HÄNGIVNA SKATEBOARDUTÖVARE, BERÄTTAR HISTORIEN BAKOM BRÄDANS UTFORMNING:

– Det började för två år sedan. Vi ville ha en bräda som verkligen passade att använda för barn i åldern 3-7 år, dvs. för att lära sig skjuta från, åka och vända. Det är därför vi valt riktiga kullager för bra glidkvalitet: det ska vara roligt för barnen att lära sig denna sport! Vi har testat skateboarden i bruk i skateskolor för unga i Dordogne, Frankrike, för att skapa en enkel och anpassad produkt. Grundtanken är att barnet ska ha roligt med brädan."

BÖRJA ÅKA SKATEBOARD? VÅRT DESIGNERTEAM GER SINA REKOMMENDATIONER:

– Naturligtvis är det första råd man ger till den som vill lära sig skejta att skaffa rätt utrustning: hjälm, armbågsskydd, knäskydd, handledsskydd. Då kan du lära dig åka utan att göra illa dig om du ramlar. Det är en del av att skejta, som när man lär sig gå. Lite som i judo, man lär sig först att falla. Sedan gäller det att hitta en lämplig plats: platt mark, utan trafik. En tom parkering fungerar bra!"

HUR LÄR SIG BARNET ATT ÅKA SKATEBOARD?

Här följer några tips:

- Barnet kan först testa att skjuta ifrån med en fot i marken, för att få upp farten med brädan. När barnet vant sig, kan hen börja åka.

- Det andra alternativet är att stödja barnet på brädan: barnet ställer sig på brädan och du puttar försiktigt på och håller i barnet. På så sätt kan barnet vänja sig att hålla balansen och ta svängar, utan att behöva tänka på att skjuta ifrån med en fot i marken.

VIKT

2,196 kg


Material och råd

Komposition

Bräda

100% Trä

Förvaringstips

Bräda i trä: förvara den på torr och sval plats så håller den längre. Undvik all kontakt med vatten.

Begränsad användning:

Ej för tricks. Maxvikt för användare: 50 kg

Vårt engagemang

Den här brädan har designats av ett team som är hängivna skateboardutövare från barnsben. Utformningen av den här modellen har skett i samarbete med ett antal skateskolor, som tex. All Board Family i Dordogne, Frankrike.

Så testas produkten

Alla våra brädor har testats i labb. Dessa test görs för att kunna godkänna brädorna enligt europeiska normer gällande skateboard, men även för att kontrollera slittåligheten. Dessa laboratorietester kompletteras med tester under användning, vissa bedömda med mätvärden, andra utifrån användarnas upplevelse, vilka verkligen sätter brädan på prov. Resultatet: En testad och godkänd produkt.

Garanti:

2 År

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner