Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Smart viktad sportbåge
Smart viktad sportbåge
Smart viktad sportbåge
Smart viktad sportbåge
Smart viktad sportbåge
Smart viktad sportbåge

1 / 6

Smart viktad sportbåge

511,30 kr

-23%

Rek pris. 664,68 kr
Funktioner: Uppgraderingsdesign: Smart sportviktad ring är gjord av hård ABS -plast för att förhindra att utrustningen åldras. Till skillnad från den vanliga fitnessringen kan användaren ändra antalet viktbärande block i viktbollen enligt sin egen bä
  • Exercise Machine & Equipment Sets
Läs mer
Funktioner:
Uppgraderingsdesign: Smart sportviktad ring är gjord av hård ABS -plast för att förhindra att utrustningen åldras. Till skillnad från den vanliga fitnessringen kan användaren ändra antalet viktbärande block i viktbollen enligt sin egen bärighet och därmed ändra sin träning. Den är också kombinerad med 24 knop justerbara för att passa din midja och hålla den inte att falla när du använder den, så att nybörjaren kan använda den också.
2 i 1 Fitness & Massage: Dessa smarta fitnesscirklar kan inte bara bränna kroppsfett snabbt för att hjälpa dig att uppnå din idealfigur (fettförbränning snabbare 2-3 gånger än den normala hoola-ramen för sin passform). De kan också massera din midja väl för att hjälpa dig att slappna av efter långt sittande arbete.
Löstagbar och enkel att använda: Består av 24 avtagbara delar, de är lätt att lossa med ett enkelt tryck på en knapp, vilket gör det enkelt att förvara. Den viktade och midjan för träning kan justeras för att passa dina behov. den mjuka fitnessringen kommer inte att falla av, så det är en bra hjälp för nybörjare som inte tränas på att spela fitnessring. Denna smarta fitnesscirkel är lämplig för alla färdighetsnivåer från nybörjare till proffs.

SPECIFIKATIONER
Ålder: 16-60
Avdelningens namn: KVINNOR
Modellnummer: YN-HLA004
Funktion: gå ner i vikt
Typ: Hårt rör
Färg: Rosa/lila
Lämplig midja: Mindre än 120 cm (47 tum)
Material: ABS
Antal kontakter: 24 ST
Typ: Sportring
Type2: Fitnessring
Funktioner2: Magmassage

OBS: Vi levererar från utlandet, utanför Sverige, gratis och med spårning av leveranser.
Vänligen vänta 25-38 dagar för leverans.
Vi ger 100% pengegaranti på våra produkter.

Snabbfakta

  • Exercise Machine & Equipment Sets
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .