Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Tarmo Lättviktspresenning 6 x 8 m 80 g/m²
Tarmo Lättviktspresenning 6 x 8 m 80 g/m²
Tarmo Lättviktspresenning 6 x 8 m 80 g/m²

1 / 3

Tarmo Lättviktspresenning 6 x 8 m 80 g/m²

269 kr
Den här hållbara gröna presenningen på 6 x 8 meter är mycket lätt och har dessutom UV-skydd. Den får plats i små utrymmen och den har starka öljetter i aluminium med en meters mellanrum för att du
Läs mer

Den här hållbara gröna presenningen på 6 x 8 meter är mycket lätt och har dessutom UV-skydd. Den får plats i små utrymmen och den har starka öljetter i aluminium med en meters mellanrum för att du ska kunna fästa den. Den har en hörnförstärkning i plast. Hela presenningen är mycket slitstark - mycket tack vare att den är tillverkad i polyeten och är förstärkt med extra trådar. Presenningen har många användningsområden, använd den till att täcka trädgårdsmöbler ute i trädgården, täcka last uppe på biltaket, täcka lasten på släpet, täck båten, använd som vindskydd ute under campingturen och fjällvandringen eller varför inte skydda tältet mot sol och regn?

Storlek på förpackning: 48 x 34 x 6 cm
Storlek på produkt: 6 x 8 meter
Vikt3690 g (80 g/m²)
Material: Plast, aluminium

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .