Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

TITAN LIFE ROWER R78 WOOD
TITAN LIFE ROWER R78 WOOD
TITAN LIFE ROWER R78 WOOD
TITAN LIFE ROWER R78 WOOD
TITAN LIFE ROWER R78 WOOD
TITAN LIFE ROWER R78 WOOD

1 / 6

TITAN LIFE ROWER R78 WOOD

9999 kr

-38%

Rek pris. 15999 kr
Vackert mörkt laserad ask i helt exklusiv design. Motståndet är vattenbaserat och ger ett lugnt jämnt drag, ljudet är lugnande och effekten maximal. Du öka motståndet genom att dra hårdare i handtaget. Det gör att du flyttar en större mängd vatten i
Läs mer

Vackert mörkt laserad ask i helt exklusiv design. Motståndet är vattenbaserat och ger ett lugnt jämnt drag, ljudet är lugnande och effekten maximal. Du öka motståndet genom att dra hårdare i handtaget. Det gör att du flyttar en större mängd vatten i behållaren. Vilket ger högre belastning i draget. Sätet är bekvämt och är utrustat med nylonhjul som glider lätt och tyst på maskinens aluminiumskenor. Känslan i draget är direkt och tyst.

TITAN LIFE R78 är platsbesparande och kan enkelt ställas upp på högkant om du behöver plats till annat. Roddmaskinen har 2 transporthjul framtill vilket gör den enkelt flytta runt hemmet.

R78 roddmaskin levereras med en tydlig dator som visar:

  • tid
  • distans
  • 500 m delningstid
  • hastighet
  • kalorier per timme

Träning med lägre intensitet är en av de mest effektiva träningsformerna, där hela kroppen tränas samtidigt. Du förbättrar det kardiovaskulära systemet och tränar praktiskt taget alla större och mindre muskelgrupper i hela kroppen. Träningen kan äga rum som uthållighetsträning eller i intervaller med hög intensitet. Oavsett vad du väljer när det gäller mål och behov kommer du inte bli besviken när du använder denna TITAN LIFE roddmaskin.


0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter