Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Fler deals än någonsin tidigare! 21 Nov - 1 Dec Se alla deals
Uppblåsbar Boxningssäck, perfekt för hemmaträning, Röd
Uppblåsbar Boxningssäck, perfekt för hemmaträning, Röd
Uppblåsbar Boxningssäck, perfekt för hemmaträning, Röd

1 / 3

Uppblåsbar Boxningssäck, perfekt för hemmaträning, Röd

(1 recension)
249 kr

-48%

Rek pris. 479 kr
Uppblåsbar boxningssäck som är perfekt för dig som annars tränar kickboxning, taekwondo, karate eller annan kampsport och vill träna mer på fritiden. Fungerar även utmärkt för dig som vill träna
Läs mer

Uppblåsbar boxningssäck som är perfekt för dig som annars tränar kickboxning, taekwondo, karate eller annan kampsport och vill träna mer på fritiden. Fungerar även utmärkt för dig som vill träna sparkar och slag hemma eller i trädgården för en roligare vardagsmotion. Det som gör denna typ av säck roligare än en vanlig hängande är att denna studsar tillbaka och "attackerar" dig när du slagit eller sparkat på den. Detta gör det mycket roligare samtidigt som du kan öva på att parera och undvika slag.

Då denna boxsäck är uppblåsbar är den väldigt lätt att ta fram och och packa ihop.

Hälsofördelar med boxningssäck

Med denna boxsäck kan du inte bara träna sparkar och slag utan även träna upp din koordination, styrka, explosivitet, smidighet och bränna kalorier samtidigt som du har rikigt kul när du tränar. En annan hälsofördel är att du kan släppa ut dina aggressioner vilket vi nog alla är medvetna om, inte är speciellt bra att bära runt på!

Portabel och lätt att använda

Börja med att fylla botten med vatten och blås sedan upp boxningsdelen. På detta sätt studsar den tillbaka på bästa sätt när du slår på den.

Mått:

  • Uppblåsbar höjd: 160cm
  • Basdiameter: 65cm

Liknande produkter