Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Vertex 03 Ctr 2022, Padelracket
Vertex 03 Ctr 2022, Padelracket
Vertex 03 Ctr 2022, Padelracket
Vertex 03 Ctr 2022, Padelracket

1 / 4

Vertex 03 Ctr 2022, Padelracket

3 795 kr
OBS!! Endast förbeställning. Genom att göra ett köp lägger du dig i kö och säkerställer ett exemplar. Vi har inte besked på exakt när men vi får in racket i omgångar hela tiden. Nästa levereras preliminärt i slutet av februari.  Bullpadel Vertex
Läs mer

OBS!! Endast förbeställning. Genom att göra ett köp lägger du dig i kö och säkerställer ett exemplar. Vi har inte besked på exakt när men vi får in racket i omgångar hela tiden. Nästa levereras preliminärt i slutet av februari. 

Bullpadel Vertex 03 Control är en av de allra mest sålda racketerna inom Padel någonsin som även används flitigt på WPT bland annat av topp spelaren Fede Chingotto.

Nya 2022 års modell av Vertex 03 CTR har likt förgående års modell den otroligt uppskattade Air React Channel teknologin som är en uppbyggnad runt rackethalsen vars jobb är att dig ett mer aerodynamiskt racket med luftkanaler. Detta ska ge en stabil, smidigare och lättare effekt som ger dig snabbheten du behöver i det offensiva spelet men även kontrollen och känslan i det defensiva. 

Tack vare den runda formen och den låga balansen i racket får du extremt bra fart, spinn och effekt i träffen. 

Precis som föregående modell har även Vertex 03 Control kommit med en sandpappersliknande struktur som ger spelaren mer spinn och skruv i bollträffen. Racket är tillverkat med 12K kolfiber vilket innebär ett styvt ytskikt. 

Precis som föregående modell har även Vertex 03 den nya kärnan ADAPTIA som är av typen Multieva som är en blandning av densiteter som då ger spelaren ett mer allround resultat i både styvhet och mjukhet. Det yttre lagret har en högre densitet vilket genererar högre kraft vid snabba bollar, medan det inre lagret har en lite lägre densitet som ger dig mer känsla och kontroll vid långsammare bollar.

Du kan även i år anpassa vikten och balansen på racket genom att applicera 1-3 st Protector Custom Weight 3 gram och även Grip Custom Weight som appliceras i pluggen på racket, 5-10 gram. 

Racket är utrustat med Bullpadels populära vibrationsdämpningssystem Vibradrive som består av silikonmaterial längs hela handtaget för att dämpa vibrationer i varje träff. Även ramskyddet Metalshield kommer med racket för att skydda racket mot eventuella träffar i glas eller kollisioner på banan. 

Handledsremmen är bredare och skönare istället för det traditionella snöret som ofta sitter på padelrack. 

Racket kommer färdigmonterad med Bullpadels populära, innovativa grepp Hesacore som minskar vibrationer ifrån bollträffar vilket minskar skaderisken. Sedan levereras Racket med ett fodral med termostoppning som skyddar ditt racket. 

Specifikationer

Form: Rund

Balans: Låg

Vikt: 360-375 Gram 

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner