Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Wilson Staff Duo+ Optix Yellow
Wilson Staff Duo+ Optix Yellow

1 / 2

Wilson Staff Duo+ Optix Yellow

249 kr

-17%

Rek pris. 299 kr
Wilson Staff Duo+ Optix Yellow är en uppdaterade golfboll av den mycket populära Wilson DX2 Optix. Skillnaden mellan Wilson Duo+ Optix och Duo+ Soft är att Optix har en matta färg som minskar reflektionerna vid uppst&aum
Läs mer

Wilson Staff Duo+ Optix Yellow är en uppdaterade golfboll av den mycket populära Wilson DX2 Optix. Skillnaden mellan Wilson Duo+ Optix och Duo+ Soft är att Optix har en matta färg som minskar reflektionerna vid uppställningen. Den starka färgen gör även att den syns bra genom luften och i gräset. Denna modell blev väldigt populär med med sin låga kompression vilket ger mer längd och kontroll för dig som inte slår så långt. Ny  DUO+ Optix har samma mjuka kompression men med ett nytt slitstarka VelocityCOR-skal för bättre hållbarhet. Wilson Staff DUO+ Optix med sin låga kompression levererar en hög utgångsvinkel och längd även vid lite sämre bollträffar. Denna bästsäljare finns även som för damer och i olika färger. Har du ännu inte provat Wilson Staff DUO+ Optix så kan vi varmt rekommendera denna golfboll för dig som inte slår dina drivar längre än 200 m. Slår du längre än så finns det andra golfbollar som passar dig bättre. 

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .