Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Lekstugetorn L komplett, Klätterställning

(0)
Skriv en recension
10900 kr
Frakt från 995 kr
 • Beräknad leveranstid:
  Kommande
  Preliminärt releasedatum:
  2021-03-27
  Frakt från 995 kr
 • Säljs och skickas av Zidcore AB

Bevaka produktens pris

Jungle Gym Playhouse L är en trälekstuga som kombinerar den hemtrevliga lyxen hos lekstugor med den dynamiska aktiviteten i ett lektorn. Den smarta utomhuslekstugan är det andra steget i den enastående 'Grow with me!'-processen. Lektornet har en stege på baksidan som bjuder in till en konstant ström av besökande. Säkerhetsutrustningen i lekstugan inkluderar speciella hörnkuddar. Barnen kan utforska deras kreativitet på tavlan, där de kan rita och skriva roliga meddelanden. Jungle Gym Playhouse L kan med fördel byggas ut med en Climb eller Swing Modul X'tra, som kan ge helt nya dimensioner för klättring och sus i magen.

Om de små behöver lite extra skoj, är det även möjligt att köpa till en rutschkana. Rutschkanan säljs separat och finns i flera färger.

Specifikationer

Inklusive lekstuga med dörr och öppningsbara fönster i färgglada färger.

Lektornet består av tryckimpregnerat trä. Testad för kvalitet och säkerhet (enligt EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9) CE-godkänd.

Lektornet levereras som komplett monteringsset med färdigsågade trälängder. Det är tungt och levereras därför till din adress med fraktbil.

Om det beställs en rutschkana tillsammans med lektornet, levereras den som en separat förpackning.

Lektornets mått:

Area exkl. säkerhetsarea: B: 310 x D: 249 x H: 290 cm

Area inkl. säkerhetsarea: Det ska finnas en säkerhetsarea på minst 200 cm på alla sidor runt om lektornet.

 • Stolpar: 68 x 68 mm
 • Reglar: 34 x 58 mm
 • Brädor: 16 x 95 mm

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Leveransvillkor

Returadress HKF Logistics AB C/O Zidcore AB Nya Sätoftavägen 4A, 243 35 Höör

Övriga vilkor

Öppet köp/returer Du full bytes- eller returrätt inom 14 dagar efter att du har mottagit varan. Returavgifter Vid returer tas följande avgifter ut. Leveranser till DHL ServicePoint: Returfrakt 99 kr + administrationsavgift 150 kr. Övriga leveranser: Den faktiska returfrakten + administrationsavgift 150 kr. Samtliga priser i detta stycke är angivna inkl moms. Returnerade varor måste vara oanvända och i originalemballage för att full återbetalning ska ske. Är varan monterad/brukad görs ett prisavdrag om 20% vid återbetalningen. Öppet köp gäller ej på reservdelar och specialbeställda varor. Leveranshinder Vid leveranshinder som beror på att du som kund lämnat felaktiga uppgifter om leveransadress, eller kontaktuppgifter som t ex e-postadress eller mobilnummer för avisering debiteras du en avgift. Var därför noga med att kontrollera att alla uppgifter stämmer innan du genomför ditt köp. Mottagaren måste också kunna legitimera sig vid paketutlämning. Om du bokar in en leverans med något av våra fraktbolag men blir förhindrad att ta emot godset måste detta snarast meddelas fraktbolaget så att de kan boka om leveransen. Om du inte meddelar dem, eller om de på annat sätt blir förhindrade att utföra leveransen (exempelvis att du inte öppnar när de ringer på dörren) kommer du att debiteras en avgift för leveranshinder. Avgiften är motsvarande fraktbolagets taxa. Outlöst gods Försändelsen ligger hos postombudet i 7 kalenderdagar innan den returneras till oss. Vi förbehåller oss rätten att debitera kostnaderna för den hantering som uppstår vid ej uthämtade paket (returfrakt, expeditionskostnad etc). För outlöst gods debiteras den faktiska returfrakten + 195 kr i administrationsavgift. Observera att om du ångrar ett köp och vill returnera varan, behöver du först hämta ut paketet och därefter returnera enligt våra anvisningar. Lagerhyra För leveranser där du som kund har beställt hemleverans debiteras du en lagerhyra från och med sjunde dagen från godset ankommit slutterminalen. Var därför skyndsam med att svara på aviseringen och ta emot godset. Hyran är motsvarande fraktbolagets taxa + 195 kr i administrationsavgift. Observera att om du ångrar ett köp och vill returnera varan, behöver du först ta emot paketet och därefter returnera enligt våra anvisningar.

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.