Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

MoveFlex Collagen, 30 kapslar

1 / 1

MoveFlex Collagen, 30 kapslar

229 kr
MoveFlex Collagen från Omnisym Pharma har flera funktioner relaterade till ben, leder, brosk, bindväv och skelett. Innehåller kollagen tillsammans med boswellia serrata och vitamin C.  Innehåller UC-II, en unik typ 2 kollagen Multipel effekt Innehål
Läs mer

MoveFlex Collagen från Omnisym Pharma har flera funktioner relaterade till ben, leder, brosk, bindväv och skelett. Innehåller kollagen tillsammans med boswellia serrata och vitamin C. 

  • Innehåller UC-II, en unik typ 2 kollagen
  • Multipel effekt
  • Innehåller koppar, mangan, vitamin C och boswellia serrata

UC-II är en unik, patenterad form av typ 2 kollagen. Kollagen är en av de dominerande substanserna i vår kropp. Kollagen krävs för att bilda hud, senor och ben. Kollagen typ 2 är en av de mera kända formerna av kollagen som främst förekommer i leder och brosk. UC-II framställs i en skonsam process vilket gör att den naturliga strukturen bestående av en triple helix med tre peptidkedjor bevaras. 

UC-II är odenaturerat vilket innebär att den är tillgänglig i sin ursprungliga form och därmed tas upp effektivt av kroppen. UC-II är dessutom kliniskt dokumenterad i flera publicerade studier. Full effekt på lederna förväntas efter 8-12 veckor. 

MoveFlex Collagen innehåller även bowellia serrata som är en välkänd ört inom ayurvedisk terapi (traditionell indisk läkekonst). Boswellia bidrar till en normal funktion av lederna. 

Vitamin C som också finns i MoveFlex Collagen bidrar till en normal kollagenbildning som har betydelse för benstommens och broskets normala funktion samt bidrar till att skydda cellerna från oxidativ stress. 

Koppar bidrar till att bibehålla normal bindväv.

Mangan bidrar till en normal bildning av bindväv, att bibehålla normal bestomme och att skydda cellerna mot oxidativ stress. 


Dosering: 1 kapsel per dag. Rekommenderad dos bör ej överskridas.

Antal doser per förpackning: 30 st

Innehåll per 1 kapsel (DRI%*):

Boswellia serrata (indiskt rökelseträd) 50 mg
Kollagen, typ II (UC-II) 40 mg
Vitamin C (L-askorbinsyra) 80 mg (100%)
Mangan (mangancitrat) 1 mg (50%)
Koppar (kopparbisglycinat) 400 ug (40%)

*Dagligt referensintag

Ingredienser: Vitamin C, indiskt rökelseträd (boswellia serrata) extrakt, kollagen från fjäderfä, mangan, koppar. Konsistensmedel: Mikrokristallinisk cellulosa. Vegetabilisk kapsel: Hydroxypropylmetylcellulosa, färgämne (järnoxid). 

Övrigt: Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. 

Upptäck mer inom Sport
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .