Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Omniblend TM-767 BPAFRI SVART

Fri frakt
2795 kr
 • Lagerstatus: Finns i lager
  Beräknad leveranstid Snabb leverans
  1-3 arbetsdagar
  Fri frakt
 • Säljs och skickas av Bodystore

Bevaka produktens pris

Omniblend JTC TM-767 från JTC är en mixer som fungerar i de allra flesta situationer när du behöver en mixer. Den mal nötter, gör smoothies krämig och soppor med ett lagom tuggmotstånd och passar utmärkt för att göra nötmjölk. BPA-fri!

 • Mixer som man kan göra bland annat soppor, smoothies och nötmjölk med
 • Med en stor 2-literskanna som är helt BPA-fri
 •        Vred för steglös hastighetsinställning för att mixa som just du önskar.
 • För både våt- och torranvändning
 • Kan även krossa is
 • Två-i-en-skärenhet i rostfritt stål
 • Med dubbelt skydd där säkringen går vid för hög belastning. Omstartsknapp på baksidan av maskinen

JTC's Omniblend TM-767 är en mycket prisvärd och kraftfull mixer som du enkelt och snabbt gör egna soppor, smoothies och nötmjölk med. Du kan även krossa is och mala nötter med maskinen. Den BPA-fria kannan rymmer hela två liter. Omniblend TM-767 har vred för steglös hastighetsreglering för att mixa som just du önskar.

·         Garanti: 2 år motor/ övrigt 1 år vid privat bruk

Blandning av torra ingredienser: Denna maskin är utrustad med en kraftfull motor som gör det möjligt för mycket högre blandningshastigheter än de flesta mixers har. När man blandar torra ingredienserna under en längre tid kan det resultera i höga temperaturer på skärenheten, som i sin tur kan mjukna ytarean av kannan och orsaka skador på kannan. Om detta sker gäller ej garantin.

Förslag: När du blandar torra ingredienser, använd pulsläge i 30 sekunder eller kortare. stoppa sedan mixern och kontrollera att temperaturen på skärenheten inte är för hög; om det är det, vänta tills den kyls ner, annars fortsätt. Upprepa stegen ovan tills dess du fått önskat resultat.

Viktigt att veta: När du mixar med en Omniblend behövs det tillräckligt mycket ingredienser i kannan så att knivarna får jobba, har man för lite ingredienser kan de lätt hamna under knivarna och man behöver då metodiskt använda en slickepott för att få upp ingredienserna igen så de kommer i kontakt med knivarna. 

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Leveransvillkor

· Avgift för outlöst försändelse – 250 kronor om paketet är outlöst.

Övriga villkor

· Till vilket land retur ska ske – Returen sker inom Sverige · Eventuella returavgifter - Fri retur med hjälp av vår retursedel.

Se även

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .