Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Propolis, 125 dragéer

Fri frakt
167 kr
  • Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-3 arbetsdagar
    Fri frakt
  • Säljs och skickas av Bodystore

Bevaka produktens pris

Propolis från Biomedica är ett kosttillskott av propolis som innehåller mer än 80 naturliga ämnen och tillsammans skapar de en produkt som är helt unik.

  • Kosttillskott av propolis, det vill säga bikittet
  • Innehåller mer än 80 ämnen

Honung är en välkänd biprodukt med det är inte den enda! Bikittet - även kallat propolis, har en rad unika egenskaper som gör det extra intressant ur hälsosynpunkt. Bina använder propolis för att täta bikupan. Propolis har genom åren undersökts i ett stort antal vetenskapliga studier där de unika egenskaperna har bekräftats. Ämnet har använts inom läkekonsten i tusentals år inom olika kulturer världen över.

Propolis är en blandning av växtharts från träd, pollen och frön som bina tuggat samman med sin saliv. Propolis består av mer än 80 naturliga ämnen och tillsammans skapar de en produkt som är helt unik. I sammansättningen ingår bland annat: Vitamin E, Vitamin A, B-vitaminer, alla mineraler, nästan alla aminosyror och en rad intressanta bioflavonoider, som är en av våra viktigaste antioxidanter.


Doser per förpackning: 62 doser

Dosering:  Tag 2 dragéer 2-3 gånger dagligen eller efter behov. Överskrid ej rekommenderad daglig dos. 

Ingredienser: Propolis, fyllnadsmedel (di-kalciumfosfat, mikrokristallinisk cellulosa, talk, magnesiumsalter av fettsyror).

Innehåll per 4-6 dragéer:

Propolis 800–1200 mg

Förvaring: Förvaras utom räckhåll för barn.

Övrigt: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Leveransvillkor

· Avgift för outlöst försändelse – 250 kronor om paketet är outlöst.

Övriga villkor

· Till vilket land retur ska ske – Returen sker inom Sverige · Eventuella returavgifter - Fri retur med hjälp av vår retursedel.

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .