Tillbaka till toppen
Dagens deals

Bli medlem idag!

Vem pep?

1 / 1

Vem pep?

Eva Ullerud

159 kr
I den andra boken om den nyfikna siameskatten Bonnie vaknar hon av ett mystiskt ljud. Vad var det som lät? Följ med Bonnie på en spännande upptäcktsfärd bland clowner, lindansare, troll, helikoptrar och en motorcykelburen björn. Bonnie upptäcker mån
  • Barnböcker
  • Bok
  • Kartonnage
  • Svenska
  • Eva Ullerud
Läs mer

I den andra boken om den nyfikna siameskatten Bonnie vaknar hon av ett mystiskt ljud. Vad var det som lät? Följ med Bonnie på en spännande upptäcktsfärd bland clowner, lindansare, troll, helikoptrar och en motorcykelburen björn. Bonnie upptäcker många spännande ljud och försöker gissa vad det kan vara som låter så. Men inget av ljuden liknar det som väckte henne. Plötsligt hör Bonnie ett pip! Äntligen är det rätt ljud! Bonnie tittar under sängen. Vad hittar hon där?

En fantasirik bilderbok på rim för små barn. Boken uppmuntrar till att lyssna efter, och tala om, ljud omkring oss. Den har också budskapet att hjälpa de som är på flykt och som saknar hem.

Som tack för vad Kattkommando Syd gjort för de katter som boken bygger på stöttar vi dem med delar av intäkterna från Vem pep?
Du som köper boken hjälper därigenom till så att fler hemlösa katter kan få mat, veterinärvård och ett tryggt hem.

Genre Barnböcker
Format Bok
EAN 9789189409996
Publisher Whip Media
Bindning Kartonnage
Språk Svenska
ISBN 9789189409996
Läromedel 0
Storlek 44
Författare Eva Ullerud
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner