Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Älvdansen

Kamilla Oresvärd

Bok

213 kr
  • Beräknad leveranstid Snabb leverans
    5-7 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Adlibris

Bevaka produktens pris

  • Deckare, thrillers, spänning och skräck
  • Bok
  • Inbunden
  • Swedish
  • Kamilla Oresvärd

Vem kidnappade Elsa?

Frank blir vittne till hur hans elvaåriga styvdotter Elsa blir bortförd av okända kidnappare. Åren går och kidnappningen av Elsa förblir ett olöst fall. Nästan två decennier senare är Frank, som själv blivit misstänkliggjord, psykiskt utsliten och betraktas som en kuf i Vargön. När en ung kvinna anmäls försvunnen blir Frank åter föremål för polisens misstankar. I ett sista desperat försök att ta reda på vad som hänt Elsa och för att rentvå sig kontaktar han Mona Schiller, som börjar gräva i det gamla fallet. I sin utredning upptäcker hon snart att starka krafter sjuder under ytan i det lilla samhället. Sökandet efter sanningen leder henne längs en väg kantad av rädsla, misstro och religiös fanatism.

ÄLVDANSEN är den andra fristående delen i Vargönserien där vi får möta storslagen natur, gåtfulla mysterier och udda karaktärer i trakterna kring det gamla brukssamhället Vargön. I centrum står femtiosexåriga Mona Schiller, en orädd och stark kvinna som löser andras brott men döljer egna mörka hemligheter. Första delen, Brudslöjan, utkom våren 2019.  

KAMILLA ORESVÄRD är sedan många år tillbaka bosatt i Göteborg där hon är ansvarig för kommunikationsfrågor i ett internationellt bolag. Kamilla Oresvärd har tidigare skrivit tre lovordade kriminalromaner om Göteborgspolisen Stina Seger, Minnesbäraren (2015), Jägaren (2017) och Råttfångaren (2018).   

»Jag kunde ju inte sluta läsa! Så spännande var det. [...] Kamilla Oresvärd är en av de nya svenska deckarförfattare som jag helst läser.« Bengt Eriksson, Deckarlogg   

»Jag sträckläser med andan i halsen.« Mikaelas Boksida   

»Jag är golvad. Det är få böcker som fångar en från första sidan och håller nyfikenheten kvar till sista sidan. Men den här boken lyckades.« Bokfrun   

»Det här kommer bli en av mina favoritbokserier.« Jennys Bokhylla   

»Redan vid debuten tål hon att jämföras med etablerade svenska deckarnamn« Borås Tidning 

 

 

Genre:
Deckare, thrillers, spänning och skräck
Format:
Bok
EAN:
9789178352609
Publisher:
Bokfabriken
Bindning:
Inbunden
Språk:
Swedish
ISBN:
9789178352609
Läromedel:
0
Serie:
Vargön
Storlek:
302
Författare:
Kamilla Oresvärd

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .