Resväskor

CDON har ett stort utbud av resväskor i bra kvalité. För att du ska hitta rätt resväska att packa i inför resan har vi allt ifrån praktiska kabinväskor till stora resväskor som gör packningen både smidig och kul! Läs mer...

Stilsäkra och praktiska väskor

Med våra resväskor behöver du inte offra stil för att kunna resa praktiskt, vi har trendiga väskor i både hårda och mjuka material. De flesta av våra resväskor kommer i flera färger så att du lätt kan hitta den som passar din stil bäst. Är du ute efter att köpa mer än en väska men i olika storlekar är det perfekt att välja något av våra prisvärda set som dessutom ser snygga ut tillsammans. Självklart har vi också resväskor anpassade för barn som gärna förbereder sig inför en resa genom att packa sina favoritsaker hemifrån. 

Väljer du en mjuk väska i tyg får du mer flexibilitet till din packning så du lätt kan trycka ihop det du behöver ha med dig och om är den inte fullpackad tar den inte upp lika mycket utrymme som en hård. Dock så ger en väska med hård yta bättre skydd till ömtålig packning.