Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

Norton 360 Deluxe 50GB PC Cloud Backup

Till kassan

Se även

Norton 360 Deluxe 50GB PC Cloud Backup

(26)
Skriv en recension
-29%
49 kr
Rekommenderat pris: 69 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

 • Beräknad leveranstid Snabb leverans
  5-15 arbetsdagar
 • Säljs och skickas av CDON

Bevaka produktens pris

 • Skydd för 5 enhet
 • Skydd mot internethot
 • Säkerhet inklusive antivirus för digital enhet
 • Smart brandvägg för PC (Brandvägg för Mac®)
 • Password Manager

Allt-i-ett skydd för din enhet och din integritet på nätet


Produktfördelar 


·         Säkerhet för digitala enheter: Realtidsskydd för 5 1 PC, Mac® eller mobil enheter mot utpressningsprogram, virus, spionprogram, nätfiske och andra internethot.


·         Skydd mot internethot: Avancerad säkerhet hjälper dig att skydda din privata och ekonomiska information när du är uppkopplad


·         Secure VPN: Åtkomst till dina favoritappar och webbplatser vid anslutning till Wi-Fi hemma eller på språng med tryggheten av kryptering i bankklass.


·         Password Manager: Verktyg för att enkelt generera, lagra och hantera lösenord, kreditkortsinformation och andra inloggningsuppgifter online – på ett säkrare sätt.


·         Cloud Backup för PC (1,3): 50 GB molnbaserad lagring där du kan spara viktiga filer och dokument som en förebyggande åtgärd mot dataförlust på grund av hårddiskfel, stulna enheter och till och med utpressningsprogram.


·         SafeCam (1) Varnar dig omedelbart om någon försöker komma åt din webbkamera och hjälper dig att blockera obehörig åtkomst.


·         Smart brandvägg för PC eller Brandvägg för Mac: Övervakar kommunikation mellan din dator och andra datorer och hjälper till att blockera obehörig trafik.


·         Virus Protection Promise: Från prenumerationen startar finns en Norton-expert till hands för att hjälpa dig hålla dina enheter virusfria, eller ge dig pengarna tillbaka. (2)


·         SUPPORT: via telefon eller chatt 


Hot på internet utvecklas ständigt. Nu är det inte längre bara virus som kan infektera din dator. Ständigt föränderliga internethot kan utsätta din integritet på nätet samt din privata och ekonomiska information på dina enheter för risk. Därför utvecklas även Norton. Vi lanserar Norton 360. Flera lager av skydd mot befintliga och kommande internethot i dagens uppkopplade värld ? i en enda lösning.


Få realtidsskydd för din PC- eller Mac®-dator, iOS- eller Android™-enhet mot virus, nätfiske och andra internethot. Norton Secure VPN lägger dessutom till kryptering i bankklass för att bidra till att skydda informationen du skickar och tar emot via Wi-Fi, och hjälper till att förhindra företag att spåra dina onlineaktiviteter eller platser. Kom åt innehåll på dina favoritwebbplatser och i appar var som helst, lika säkert som i ditt eget hem.


Norton Password Manager har verktygen du behöver för att skapa och lagra lösenord, kreditkortsinformation och annan känslig information på nätet.


Norton Cloud Backup för PC hjälper till att lagra filer säkert, från dokument och familjefoton till ekonomisk information, som en förebyggande åtgärd mot dataförlust på grund av hårddiskfel, stulna enheter och till och med utpressningsprogram.


Norton Safecam för PC varnar för och hjälper dig att blockera nätbrottslingar från att komma åt din webbkamera utan ditt samtycke.


      Norton 360. Lättanvänt skydd för dina enheter, din integritet på nätet och mer. Allt i en enda lösningGällande din prenumeration


 • Oavbrutet skydd, förnyas automatiskt varje år
 • Registrering och aktivering online4
 • Kreditkort eller PayPal krävs för aktivering och användning4

1. Norton Cloud Backup-funktioner är endast tillgängliga på Windows.


Norton SafeCam-funktionerna är endast tillgängliga på Windows.


2. Virus Protection Promise: Du blir berättigad till Virus Protection Promise om du har en kvalificerande Norton-prenumeration och (om du inte är Small Business-kund) har köpt, förnyat eller uppgraderat den Norton-prenumerationen direkt via NortonLifeLock, eller aktiverat automatisk förnyelse hos NortonLifeLock Om en Norton-agent inte lyckas ta bort viruset från din enhet kan du få en fullständig återbetalning av det pris du har betalat för den aktuella perioden av den kvalificerande Norton-prenumerationen.


Om du har ett Norton-paket (en kvalificerande Norton-prenumeration tillsammans med ett annat Norton-erbjudande), begränsas återbetalningen till tillverkarens rekommenderade cirkapris för den kvalificerande Norton-prenumerationen för aktuell period, under förutsättning att det totala priset för paketet inte överskrids. Om det inköpta paketet innehåller en kvalificerande Norton-prenumeration med ett erbjudande som inte tillhör Norton, begränsas återbetalningen till tillverkarens rekommenderade cirkapris endast för den kvalificerande Norton-prenumerationen för aktuell period, under förutsättning att det totala priset för paketet inte överskrids. Detta är en nettoåterbetalning.


Eventuella erhållna rabatter och återbetalningar, kostnader för leverans och hantering samt tillämpliga skatter dras av, utom i vissa delstater och länder där kostnader för leverans och hantering samt skatter återbetalas. Återbetalning görs inte för skador som uppstått till följd av virus. Mer information om kvalificerande Norton-prenumerationer finns på Norton.com/guarantee.                            


3. Kräver att din enhet omfattas av ett internet-/dataabonnemang och är påslagen.                            


4. BETALNINGSSÄTT KRÄVS FÖR 1 ÅRS FÖRBETALD PRENUMERATION: Du köper en prenumeration som förnyas automatiskt efter det första året. För att aktivera prenumerationen måste du registrera dig online och lämna faktureringsinformation. Priset som betalas idag gäller det första året av din prenumeration, vilken sedan förnyas automatiskt och faktureras enligt det aktuella förnyelsepriset som anges på norton.com/pricing. Priset kan komma att ändras, men i så fall blir du informerad i förväg via e-post.                            


*Funktionerna i Norton Föräldrakontroll stöds inte på Mac.


Systemkrav


Norton 360 stöder Windows PC-, Mac®-, Android- och iOS-enheter. Alla funktioner är inte tillgängliga på alla enheter och plattformar. Norton Föräldrakontroll, Norton Cloud Backup och Norton SafeCam stöds för närvarande inte på MacOS.


Windows®-operativsystem


 • Microsoft® Windows® 10 (alla versioner), utom Windows 10 S.
 • Microsoft Windows 8/8.1 (alla versioner). Vissa skyddsfunktioner är inte tillgängliga i Windows 8-startskärmens webbläsare.
 • Microsoft Windows 7 (alla versioner) med Service Pack 1 (SP 1) eller senare.

Mac®-operativsystem


 • Den aktuella versionen och de två föregående versionerna av Mac® OS.
 • Funktioner som inte stöds: Norton Föräldrakontroll, Norton Cloud Backup och Norton SafeCam.

Android-operativsystem


 • Android 6.0 eller senare. Google Play-appen måste vara installerad.

Automatisk genomsökning av appar på Google Play stöds i Android 4.1 och senare, utom på Samsung-enheter. Samsung-enheter som kör Android 4.2 eller senare stöds. I tidigare versioner av Android måste Google Plays delningsfunktion användas för genomsökning av appar på Google Play.


iOS-operativsystem


iPhone- eller iPad-enheter med den aktuella eller de två föregående versionerna av Apple® iOS

4.2

Baserat på  26 recensioner

Visa fler recensioner (21)

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.