Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

Karriärrebell : ta kontroll och slipp örfilar i jobbsökardjungeln

Till kassan

Se även

Karriärrebell : ta kontroll och slipp örfilar i jobbsökardjungeln

(0)
Skriv en recension

Bok

Eleonor Sjunnevik, Hanna-Karin Grensman

239 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

  • Beräknad leveranstid
    4-10 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Adlibris
  • Personlig utveckling
  • Bok
  • Häftad
  • Swedish
  • Eleonor Sjunnevik, Hanna-Karin Grensman
Det är dags att bli bäst. Bäst på att vara du.

Har du följt alla ”regler” för att söka arbete men trots det inte fått ditt drömjobb? Har du slagit knut på dig själv för att passa in på arbetsmarknaden? Kanske har du köpt myten om att du inte kan förvänta dig att trivas på arbetet?

I Karriärrebell presenterar vi ett nytt perspektiv på arbete och rekrytering. Vi tycker att du har rätt att trivas och må bra på din arbetsplats och vi visar hur du kan dra nytta av din personlighet och dina positiva egenskaper för att nå framgång på arbetsmarknaden. Vi visar också hur du kan ta kontroll över ditt arbetssökande och vara den som väljer, i stället för att vänta på att bli vald.

Vi har fyllt boken med konkreta exempel på allt från hur du väljer och kontaktaren arbetsgivare, hur du kan bygga ett fantastiskt cv från grunden till hur du kan kommunicera dina styrkor under en intervju eller på ditt nuvarande arbete.

Alla kan hitta ett arbete de älskar. Den här boken visar dig hur.

Eleonor Sjunnevik har lång erfarenhet av rekryterings-branschen och driver idag ett framgångsrikt företag på området. Eleonor är även certi?erad livs- och karriärcoach (EMCC) och hjälper människor att hitta rätt på arbetsmarknaden.

Hanna-Karin Grensman är beteendevetare, specialiserad på ledarskap, affärs-och organisationsutveckling samt kommunikation. Med ?era chefspositioner bakom sig har hon en gedigen erfarenhet av det goda ledarskapet och effektiv kommunikation.
Genre:
Personlig utveckling
Format:
Bok
EAN:
9789198139709
Publisher:
Grensman Förlag
Bindning:
Häftad
Språk:
Swedish
ISBN:
9789198139709
Läromedel:
0
Storlek:
259
Författare:
Eleonor Sjunnevik
Hanna-Karin Grensman

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Om du misstänker att ett pris felaktigt har ändrats innan eller under Black friday-kampanjen får du gärna vara vår Prishjälte och rapportera detta till oss här.
Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.