Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Hozelock Bevattningskontroll Molnet

(0)
Skriv en recension
Hozelock Bevattningskontroll Molnet
Hozelock Bevattningskontroll Molnet
1499 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    10-15 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Buildor

Bevaka produktens pris

Vattna din trädgård oavsett var du är i världen med mobilappen (IOS och Android)

Fördelar:
Är en användarvänlig app för att skapa dina egna bevattningsscheman med starttider, frekvens och drifttid.
Gör det möjligt att fjärrstyra, pausa och justera dina bevattningsscheman
Inkluderar en lokal väderleksrapport och har push-meddelanden som uppdaterar dig om väderleksprognosen förändras.

Hozelock Molnet gör det möjlig att enkelt och smidigt styra bevattningen i din trädgård från din mobil. Det spelar ingen roll om du är på semester eller på jobbet – dina växter behöver inte längre bli lidande om väderförhållandena ändras.

Mobilapp. Hozelock Molnet används med en mobilapp (tillgänglig för IOS eller Android). Appen är enkel att använda när du vill fjärrstyra bevattningsschemat för din trädgård och den kan användas upp till 10 gånger om dagen.

Användarvänlig mobilappen för att fjärrstyra, pausa och justera bevattningsschemat

Ditt trädgårdsschema Enkelt att ställa in unika bevattningsscheman för din trädgård för att skapa optimala bevattningsmönster för olika årstider eller olika områden i trädgården.
Väderuppdateringar Appen får uppdaterade väderleksrapporter från en prognosleverantör för att hålla koll på och informera om det lokala vädret
Justera och pausa Om väderleken ändras kan du snabbt och smidigt tillfälligt ändra i ditt bevattningsschema med genvägarna. Pausa i upp till två veckor om väderleksrapporten lovar regn. Om den istället lovar varmt väder kan du använda funktionen Justera för att öka vattenmängden med upp till 50 % i upp till två veckor med ett enkelt klick.
Omedelbar bevattning Om du behöver vattna på andra tider än vad som är inställt i ditt schema kan du använda knappen Vattna nu för omedelbar bevattning i upp till en timme. Du kan även använda knappen Vattna nu på kranenheten för att välja omedelbar bevattning i 10, 30 eller 60 minuter. Tryck igen för att stänga av vattnet under kortare perioder.
Enkel att installera Hozelock Molnet är enkel att installera och inkluderar en hubb som är kopplad till en internetrouter (medföljer inte) för ett säkert system utan krångligheter. Ingen programmering behövs.
Utökningsbar och kraftfull Hubben ansluts trådlöst till en fjärrstyrd enhet i trädgården som kan placeras upp till 50 meter från hubben. Varje hubb kan anslutas till fyra fjärrstyrda enheter. Var och en av dessa enheter kan styra och övervaka olika delar av trädgården.
Batteristatus Tryck på knappen för att kontrollera batteriernas status. Tre indikatorlampor anger om batterierna håller på att ta slut.
Förebygga fel En inbyggd säkerhetsfunktion känner av när batteristatusen är så låg att det kan uppstå ett driftfel under tiden bevattningen är igång. Indikatorlamporna lyser röda när batterierna måste bytas ut.
Mångsidig Sensorkontroll Plus är en mångsidig enhet som tack vare en unik kulventil kan användas tillsammans med trädgårdsspridare (upp till 10 bar), mikrobevattningssystem med lågt tryck (1,5 bar) eller vattentunnor (0,1 bar).

Controller Type: App
Controller Battery: 2 x AA
Water Now: 10 mins, 30 mins, 60 mins
Controller Connection Size: 1/2″ BSP, 1″ BSP, 3/4″ BSP

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Leveransvillkor

Dold transportskada ska anmälas till CDON:s kundtjänst inom 5 arbetsdagar. Synlig skada ska alltid anmälas direkt till speditören samt noteras skriftligt av chauffören vid mottagandet av leveransen. Packa alltid upp och inspektera leveransen direkt i samband med mottagandet. Vid transportskador skall alltid emballaget sparas för eventuell reklamation till speditören eller utbyte av vara. En produkt där det är fastställt att skadan kan hänföras till transporten ersätts kostnadsfritt av en ny vara om skadan är anmäld i tid. Boka inte hantverkare innan leverans har skett och du synat ditt gods. Skulle försening ske eller godset vara skadat står Buildor inte för eventuella kompensationer för kostnader av hantverkare.

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.