Livet efter dig

(Pocket)

Livet efter dig
Tipsa en vän
55 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  3-6 arbetsdagar

Säljs av Adlibris 4,1 / 5 med 22598 betyg.

Totalbetyg 4,1 / 5
Leveranstid 3,9 / 5
Emballeringskvalitet 4,3 / 5
Mer från Adlibris Adlibris är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos Adlibris, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
En kärlekshistoria som får dig att gråta, skratta och bli arg allt på en gångLou Clark och Will Traynor är så olika man kan vara. Lou bor hemma och försörjer sina föräldrar med lönen från kaféet där hon jobbar. Hon har inga ambitioner utanför den lilla stad där hon bott i hela sitt liv. Will var en atletisk A-personlighet, framgångsrik aktiemäklare med toppjobb i London och snygg flickvän. Tills en motorcykelolycka tog ifrån honom alltsammans.När Lou blir arbetslös tar hon jobbet som den totalförlamade Wills sällskapsdam enbart för att hon inte kan hitta något annat, och hon behöver verkligen pengarna.Will har bestämt sig hans liv är trångt och glädjelöst, och han vet exakt hur han ska få slut på alltihop. Lou bestämmer sig i sin tur för att få Will att ändra sig. Ingen av dem vet att de kommer att förändra varandra för alltid.Livet efter dig har blivit enormt älskad och populär i England, och valdes till årets bästa bok av läsarna i Richard & Judy Book Club. "En kärlekshistoria som får dig att gråta, skratta och bli arg allt på en gång"En bokcirkel för alla"Det är en rörande, smärtsam berättelse om en annorlunda kärlek. Språket är enkelt i kompositionen med en subtil humor, det dystra ämnet till trots. För att ta till en möjligen sliten kliché, så kan detta mycket väl vara århundradets kärlekshistoria."BibliotekstjänstJag har haft väldigt svårt att lägga ifrån mig boken och känner mig ovanligt engagerad i personerna, så till den milda grad att jag faktiskt tror att jag drömde om Lou och Will i natt. Lite som med One Day när det begav sig. Helena Dahlgren, Dark places bloggChrist alive, what an amazing book. I cant think of enough superlatives. Im sick from crying. Its INCREDIBLY moving and so brave dealing with such a delicate subject without any silly sidestepping. SUCH a great heroine, so belieavable, real, lovable, likeable. And what a powerful love story. And told with such warmth. My book of the year so far. PLEASE read it!Marian KeyesJOJO MOYES (f 1969) har jobbat som journalist, bl a på The Independent, men är sedan 2002 författare på heltid. Hon har skrivit nio romaner, varav tre finns på svenska: Det skyddande regnet, Moln över Arcadia och Brudskeppet.
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Förlag: Printz Publishing Kategori: Allmän skönlitteratur
Beräknad leveranstid: 3-6 arbetsdagar Bandtyp: Pocket
ISBN: 9789187343032 Antal sidor: 397
Språk: Svenska
Titel: Livet efter dig Författare: Jojo Moyes
Releasedatum: 2013-05-15 Upplaga:
Serie: Livet efter dig
Översättare: Emö Malmberg
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 13 Genomsnittsbetyg: 4,3
54%
31%
8%
8%
0%

Mest hjälpsamma positiva recension

jessica

Jättebra bok, lättläst, tänkvärd och fin.

Vs.

Mest hjälpsamma kritiska recension

Stina

Blev rekommenderad "Livet efter dig" som en underbar alldeles enastående bok men jag blev besviken. Det här var en bok där romanporträtten var förutsägbara, nej, jag vet inte. Inget särskild.

Från början tänkte jag, att den här boken blir nog trist, några sidor senare sträckläste jag.
Livet efter dig; är en ovanlig bok, den drev mig att läsa vidare om den förlamade arrogante mannen i rullstolen som ändrade attityd då han fick en ny assistent. Visst var det lite som prinsessan som fick sin prins, men dock på ett vemodigt och sorgesamt sätt. Boken heter ju Livet efter dig, så man förstår från början vart det bär hän. Mycket hinner hända under tiden och man hoppas att den unge mannen ska ändra sitt beslut...

Livet efter dig tar med läsaren på en känslomässig berg och dal bana som bjuder på både skratt och gråt. En välskriven gripande bok där vi möter Lou Clark ( En tokig och färgstark tjej) och Will Traynor ( En rik före detta affärsman ), två personer som bor i samma lilla engelska by men lever i två helt olika världar. Boken tar upp svåra ämnen som rätten över att bestämma över ens liv, dödshjälp och får mig att se nya perspektiv i dessa svåra frågor. Vad är egentligen ett värdigt liv?

Denna bok kan jag rekommendera att läsa. Lätt att komma in i och Moyes skriver med ett enkelt språk som flyter på. Jag sträckläste denna över en helg, vilket är snabbt för att vara jag. I slutet av September kommer dessutom uppföljaren Arvet efter dig, en bok jag definitivt vill läsa.

http://nouw.com/ninjakarin/jojo-moyes---livet-efter-dig-20090357

Rekommenderas varmt.

En fin, intressant och sorglig bok som jag absolut rekommenderar.
Den var gripande och gav mig både tårar och skratt.

Jättebra bok, lättläst, tänkvärd och fin.

Blev rekommenderad "Livet efter dig" som en underbar alldeles enastående bok men jag blev besviken. Det här var en bok där romanporträtten var förutsägbara, nej, jag vet inte. Inget särskild.

Ska du bara läsa en bok ska du läsa denna. Bästa boken jag läst på länge som ger både gapskratt och tårar.

Livet efter dig är en lättläst bok. Den är både rolig och sorglig.
Det som drar ner betyget är att det är en förutsägbar handling.

Denna boken var en annorlunda kärlekshistoria som la tårar i mina ögon, något som bara de bästa böckerna gör.

...

Fantastisk, härlig, eftertänksam, sorglig. En måste-läsa-bok!

En av den bästa bok jag har läst. Alla ska läsa den.

Livet efter dig av Jojo Moyes är en av de bästa böckerna som jag har läst. En gripande bok som jag aldrig ville skulle ta slut. Vattenfast mascara är att rekommendera :)

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 79 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 71 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 58 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 42 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »